dijous, 19 de febrer del 2009

LA FISCALIA IMPLICA CAMPS EN LA TRAMA DE CORRUPCIÓ

La fiscalia ha implicat el president de Generalitat valenciana, Francisco Camps, en la presumpta trama de corrupció del PP, segons el diari El País. Però Camps ha convocat una conferència de premsa per negar aquesta informació. Entre algunes coses més, ha dit que se sentia 'profundament indignat' i que emprendria accions legals en defensa del seu honor. També ha asseverat que el PP eixiria 'reforçat d'aquesta amarga experiència i situació'.

Camps ha dit, a més, que la investigació del jutge Garzón és 'un procés sense garanties' que només cerca 'la divisió del PP'. Ha demanat 'tranquil·litat i paciència'.

El president de la Generalitat Valenciana ha fet aquestes declaracions davant dels periodistes i amb la presència de tretze dels seus catorze consellers, així com de l'alcaldessa de València, Rita Barberà. Canal 9 no ha ofert en directe la conferència de premsa del president Camps.

La implicació de Camps en la trama de corrupció que investiga el jutge Garzón es dedueix, explica El País, de l'informe que la fiscalia anticorrupció va lliurar ahir al jutge Garzón
demanant-li que s'inhibís del cas i que el deixés en mans del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià. Raó? Que s'havia observat la implicació en la trama investigada d'alguns alts càrrecs del PP aforats (és a dir, consellers o diputats) que, per tant, no poden ser jutjats per Garzón. El País també comenta que, en aquest informe, hi apareix un altre alt càrrec del PP valencià, però no n'esmenta el nom.

Tireu de la manta, tireu... Que s'acabe ja la dictadura valenciana!