dimarts, 10 de febrer del 2009

DE VERGONYA!

Em sembla que hem arribat al límit. Com és sabut, avui han detingut Álvaro Pérez, responsable d’Orange Market, que organitzava actes del PP i del Consell, com l’estand valencià a FITUR. Així doncs, el PP valencià (i tot el Partit Popular en general) s’ha vist implicat en la trama de corrupció.

Les televisions, doncs, han obert els informatius amb aquesta notícia; com era d’esperar. A més, les tertúlies matinals també s’han ocupat del tema. Només calia encendre els televisors i fer zàping a les 14:30 h. o a les 15 h. per comprovar l’abast de la notícia.

Francesc Camps havia de donar explicacions de la relació amb l’empresari, però no ha respost als periodistes que li ho han demanat. La “curiositat” (si és, certament, la curiositat) m’ha portat a comprovar si s’havia informat de la notícia a RTVV (Canal 9, Punt 2, Ràdio 9, Canal 24 hores...). La meua sorpresa ha estat tan gran a l’hora de veure la pàgina electrònica de l’ens...

Donava per evident que no relacionarien Camps amb la trama, però creia que haurien informat durant aquestos dos dies. Les notícies que s’anunciaven a les 15:30 h. eren aquestes:




No s’ha informat de la trama de corrupció que aparegué fa uns dies i que avui ha salpicat el Consell. Però, tampoc no s’ha parlat de l’espionatge intern del PP. Ni de res que pose en perill el PP valencià. En canvi, sí que es parlava de:

LES CORTS DEBATRAN LA REPROVACIÓ DE FERNÁNDEZ DE LA VEGA

CAMPS INAUGURA CEVISAMA

I d’altres temes banals com:

PRODUCCIÓ DE FLORS PER A SANT VALENTÍ

És una televisió ridícula, que fa pena. De veres, em repugna tant que la nostra televisió pública amague les notícies que no interessen al govern valencià... Perquè així no s’aconsegueixen uns bons informatius, ni una televisió de qualitat, ni programes rigorosos. Així s’és un altaveu publicitari de la política del govern i es passa a estar al servei d’un partit polític en lloc de treballar per a la societat.

Em repugna perquè per aquesta raó (per la manipulació) he de canviar de canal i veure informatius que no parlen amb profunditat del meu País Valencià o bé ni en parlen amb profunditat ni ho fan en català. És trist, tristament trist!