dijous, 2 d’octubre del 2008

4 D'OCTUBRE: CORRELLENGUA, SOPAR POPULAR I CONCER DE SERGI CONTRÍ

Després de molts anys, dissabte 4 d'octubre tornarà la flama del Correllengua als carrers de Montserrat. La cercavila començarà a la Plaça de l'Ajuntament a partir de les 20 h. i acabarà a la Plaça de la Constitució, on tindrà lloc la lectura d’un manifest.

Tot seguit, hi haurà un sopar popular (d’entrepà) en el qual l’Associació Brot de Cultura oferirà la beguda i la picada a tota la gent que haja assistit al Correllengua.

Per finalitzar, la gent que s’hi acoste podrà gaudir d’un concert gratuït de Sergi Contrí, que conclourà la vetllada amb les seues cançons.

2 comentaris:

miquelet ha dit...

Quin goig fa veure el País valencià mobilitzat ple d'actes envoltant el nostre amor a la llengua. A Elx també tenim una setmana carregadeta amb actes i el concert de La Gossa Sorda el proper dissabte.

Que ho passeu bé.

Salut.

Anònim ha dit...

Hola miquelet! La veritat és que sí que fa goig!! A Montserrat hi ha l'Associació Brot de Cultura http://brotdecultura.blogspot.com que està realitzant activitats per la nostra cultura, la llengua, la música i l'ecologisme. Que vaja tot molt bé per allí. Salut!